REVISTĂ DE TIMP LIBER

Revista Wanted

„Wanted” este o revistă lunară de timp liber dedicată locuitorilor şi vizitatorilor oraşului Sfântu Gheorghe, ce conţine interviuri, informaţii mondene, editoriale, bancuri, caricaturi, horoscop pentru întreaga lună, dar şi jocuri logice gen sudoku sau rebusuri. Revista va fi publicată bilingv, pe o parte în limba română, iar pe cealaltă în limba maghiară.
În afară de conţinutul editorial şi interactiv, aceasta va mai conţine şi rubrici informative cu privire la evenimentele socio-culturale viitoare, dar şi locaţiile unde locuitorii sau vizitatorii îşi pot petrece timpul în Sfântu Gheorghe.
Având în vedere aceste informaţii, editorii revistei – Agenţia de Publicitate Stormer – vă propun ca formă de promovare a afacerii dumneavoastră spaţiile publicitare disponibile în cadrul paginilor destinate reclamelor.

Apariţie lunară
Format: 32 pagini (16 limba română / 16 limba maghiară), full color
Tiraj: 1.000 bucăţi/apariţie

Aria de distribuţie: oraşul Sfântu Gheorghe – cu predilecţie baruri, cafenele, fast fooduri, restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, săli de aşteptare, cabi nete medi cale, autogări, autobuze, la evenimentele sportive găzduite de Sala Sporturilor – însumând un total de peste 50 de locaţii cu un trafic minim lunar de 10.000 de oame ni de toate vârstele şi categoriile sociale.

Cere ofertă

RADIO

We Radio

Povestea We Radio a început în octombrie 2013, când din dorinţa şi ambiţia unui colectiv tânăr şi dinamic am pus bazele unui proiect de care comunitatea din Sfântu Gheorghe avea reală nevoie. Principalul motiv care ne-a determinat să pornim la acest drum a fost lipsa unui post de radio local de limbă română în judeţul nostru şi necesitatea de informare în timp real a locuitorilor oraşului Sfântu Gheorghe. We Radio este un post de radio care îmbină într-un mod plăcut actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală locală cu formatul muzical destinat tuturor categoriilor sociale şi de vârstă. Cu dotări tehnice de ultimă generaţie şi DJ / animatori locali cu experienţă, We Radio Sfântu Gheorghe le va oferi ascultătorilor o calitate ridicată a programelor de emisie. Dorinţa noastră este să fim un post de radio apropiat de ascultători şi să venim în întâmpinarea lor mereu cu ceva proaspăt şi dinamic.

Cere ofertă

Friss FM

Prin Friss FM vă prezentăm o campanie în patru orașe: 88,7 MHz în Sfântu Gheorghe și Întorsura Buzăului, 88,0 MHz în Târgu Secuiesc, 107,2 MHz în Covasna, 90,5 MHz în Baraolt. Suntem singurul radio care are acoperire județeană.

Friss FM este un radio care țintește un grup de ascultători între vârstele 15-35 de ani, cu muzică nouă de top și muzică dinamică, programe interactive live în cursul zilei și în weekend.

Cere ofertă

ZIARE

Háromszék

Cotidianul Haromszek a fost înființat în anul 1990. | Paginație: 12 pagini din care 6 color, ediția de vineri 34 de pagini | Aria de distribuție: județul Covasna | Tiraj: 11.000 exemplare

Cere ofertă

Székely Hírmondó

Paginație: 16 pagini color | Aria de distribuție: județul Covasna | Tiraj: 11.000 exemplare | Audiență: aproximativ 30.000 de cititori zilnic | Profil: este un cotidian de limbă maghiară, axat pe știri locale și naționale, anchete, reportaje, interviuri, cultură, monden, sport, etc. Este cotidian din anul 2010.

Cere ofertă

Observatorul de Covasna

Format: Tabloid | Paginație: 8 pagini – 4 color/4 bicolor; vineri 12 pagini – 4 color/8 bicolor | Aria de distribuție: județul Covasna | Tiraj: 2500 exemplare | Audiență: aproximativ 10.000 de cititori zilnic, din care 6000 în mediul urban | Profil: cotidian de limbă română, axat pe știri locale și naționale, anchete, reportaje, interviuri, cultură, sport, etc.

Cere ofertă

Mesagerul de Covasna

Cotidianul Mesagerul de Covasna s-a înființat în anul 2009 | Format: Tabloid | Paginație: 8 pagini – 4 color/4 alb-negru; vineri 12 pagini – 4 color/8 alb-negru | Aria de distribuție: județul Covasna | Tiraj: 1500 exemplare/ediție

Cere ofertă

TELEVIZIUNE

Polyp TV

Televiziunea locală Polyp TV are sediul în municipiul Târgu Secuiesc, studioul fiind în centrul orașului. Programele televiziunii sunt difuzate pe cablu, aria de recepție este în municipiul Târgu Secuiesc, respectiv în comunele Sânzieni, Cătălina, Ghelința, Imeni și Zăbala, având aproximativ 35.000 de telespectatori. Pe lângă emisiunile proprii, difuzează și videotext prin care oferă spații de publicitate pentru persoane fizice și juridice, deci diversitatea privind posibilitățile de reclamă sunt mai mult decțt satisfăcătoare.

Cere ofertă

Erdély TV

Televiziunea regională Erdély TV a fost lansată la 1 iulie 2008, este o televiziune generalistă în limba maghiară difuzată de Telekom Dolce și UPC Panonia în întreaga țară, prin RCS & RDS, UPC, Telekom – NextGen și în rețelele locale din județul Covasna. Difuzează 16 ore de emisie cu programe de știri, magazin economic, social, cultural, agricol și emisiuni de divertisment. Televiziunea Erdély TV în județul Covasna este vizionată de 40% din potențialii telespectatori.

Cere ofertă